The Cellar

The Cellar (http://cellar.org/index.php)
-   Cellar Meta (http://cellar.org/forumdisplay.php?f=3)
-   -   QUESTIONS ABOUT THIS SITE (http://cellar.org/showthread.php?t=4657)

Nirvana 03-13-2013 07:52 PM

umm what? :headshake

Chocolatl 03-13-2013 08:09 PM

No, I don't, actually. Kinda bugged that something that was intended to be cute and innocent ended up linked to something adult. :-/

Big Sarge 03-13-2013 10:13 PM

it is cute as can be!! she is so precious. i don't think he meant any harm, just a bad choice of trying to make a joke.

Nirvana 03-21-2013 10:40 AM

1 Attachment(s)
what is this about? [yes I am bored ;) ]

Attachment 43320

Gravdigr 03-21-2013 01:48 PM

Quote:

Originally Posted by jimhelm (Post 845161)
So, wujjah hear from digger?

I died in the meteor explosum.

classicman 03-24-2013 12:24 AM

Nirvana. Something about preferences.
Green means others can see that you are online.
Grey - Others can see that you are offline.
Red means you are in stealth mode and other cannot tell whether you are on or offline.
...I think.

Undertoad 03-24-2013 08:55 AM

She means the 0 happening in between the posts. I've never seen that, it must be a glitch of SOME sort, does it happen regularly?

footfootfoot 03-24-2013 01:43 PM

That's infi's O face.

sexobon 03-24-2013 03:09 PM

Quote:

Originally Posted by Undertoad (Post 858124)
She means the 0 happening in between the posts. I've never seen that, it must be a glitch of SOME sort, does it happen regularly?

My experience is that code remnants can appear like that when a page hasn't thoroughly loaded over a slower internet connection like dial-up. If it doesn't disappear after refreshing the page or happens with a high speed connection, then I'd look for other causes.

Nirvana 03-24-2013 06:07 PM

Thanks UT and SOB < LOL

note to self: do not abbreviate Sexobon

infinite monkey 03-25-2013 09:20 AM

Quote:

Originally Posted by footfootfoot (Post 858151)
That's infi's O face.

Snorted out loud.

Clodfobble 04-02-2013 02:20 PM

My ancient laptop finally died for real, and the replacement came with Windows 8. (And, meh. I'm not as miserable as I thought I'd be with it, though I do pretend the stupid Metro interface doesn't exist, I always go straight to the desktop.)

Anyway, my new laptop can't view embedded YouTube videos on the Cellar. I get audio, but just a white screen in the video box. I can see them on other sites. I looked into the status of Flash, but Adobe told me that it is embedded in the code of Windows 8 and there's nothing to install or update.

Is this a Vbulletin thing, or an "I'm missing some stupid local add-on" thing?

Pete Zicato 04-03-2013 11:59 AM

Is there a setting you need to enable to let flash work in ie?

Clodfobble 04-03-2013 05:49 PM

Not that I can see. And the videos do work in other sites.

It's not a huge deal, I often am not able to watch videos anyway (either because I'm on my phone, or because any sound will give my position away to the kids,) and when I want to I can just open them in a new window and then they work.

footfootfoot 04-03-2013 07:44 PM

Quote:

Originally Posted by Clodfobble (Post 859418)
or because any sound will give my position away to the kids.

You are a stitch.


All times are GMT -5. The time now is 11:19 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.