The Cellar

The Cellar (http://cellar.org/index.php)
-   Cellar Meta (http://cellar.org/forumdisplay.php?f=3)
-   -   QUESTIONS ABOUT THIS SITE (http://cellar.org/showthread.php?t=4657)

glatt 05-19-2010 08:07 AM

I'm having a weird problem with some aspects of posting to the Cellar. When I create a new thread or reply to a post, none of the buttons seem to work on the form for creating a post. You click on them and they do nothing. I can't insert image links, do youtube embedding, insert one of the smilies, etc. And in the "attach files" box, the button to click to attach files doesn't even exist.

This is in Firefox 3.6.3 on my work computer. My home PC works fine and I think it's got the same version of Firefox.

If I switch over to Chrome on my work PC, everything works fine.

Any idea what is going on? I let the computer update Shockwave in the last few days. That's the only thing different I can think of.

Undertoad 05-19-2010 09:36 AM

I dunno. Turned Javascript off?

glatt 05-19-2010 10:03 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Undertoad (Post 657173)
I dunno. Turned Javascript off?

The box is checked to have java enabled.

Does this mean anything obvious? These are the errors I found when I open a Cellar reply window. I don't understand any of this stuff. I may have to switch to Chrome for the Cellar.

toranokaze 05-27-2010 01:36 PM

How long are post stored?

Undertoad 05-27-2010 01:54 PM

I'd love to say forever, but once I die, there'll be about three months of unanswered invoices until they pull the plug on the cage.

Clodfobble 05-27-2010 02:22 PM

Oh come on, surely you have the datacenter information and account number written into your will? Someone would take care of it.

Undertoad 05-27-2010 02:36 PM

They would have to figure out how the tip jar works, otherwise my assets won't cover the bill.

classicman 06-01-2010 03:23 PM

There were 76 (if I counted right) "Guests" viewing this thread
February 24, 2007: Massive sinkhole in Guatemala
and only 1 visiting the current one.

Undertoad 06-01-2010 03:32 PM

Since that thread is linked from the current IotD it may be spiders indexing.

TheDaVinciChode 06-01-2010 07:56 PM

I have a question...

... How long has this website been running? (Or, rather; How old is the oldest post on this forum?)

Also - Did the forum come, before the IotD? Or after?

So many questions.

I love this forum, and the IotD... Been browsing both, for years, 'til I finally took the plunge, and became a member. Y'all were very intimidating, somewhat like an elitist "old boys" club... Some of you still seem that way, but, for the most part, you're all very kind, incredibly weird individuals.

I think, what I love most about this place... Is that you'll let just about anyone have whatever opinion they want. Everyone has a home, and no one is left out, or even (fully) shunned, by the community.

... 'cept Republicans... But, then, that's their fault, isn't it? ;)

Undertoad 06-01-2010 08:05 PM

The Cellar history

tl;dr: Started in Sept. 1990 as a local BBS; first public access to Usenet and email in Philadelphia; converted to telnet; then to the web in self-written software; then to vBulletin in Jan. 2001.

Cloud 06-01-2010 10:49 PM

you da man!

TheDaVinciChode 06-02-2010 08:31 AM

Quote:

Originally Posted by Undertoad (Post 659868)
The Cellar history

tl;dr: Started in Sept. 1990 as a local BBS; first public access to Usenet and email in Philadelphia; converted to telnet; then to the web in self-written software; then to vBulletin in Jan. 2001.

God-damn... It's been on-line as long as I have.

... and it's almost as old as me!

Cellar, I salute you.

TheMercenary 06-02-2010 10:27 AM

Quote:

Originally Posted by TheDaVinciChode (Post 659942)
Cellar, I salute you.

Just salute UT. He does all the work.

jinx 06-02-2010 11:30 AM

I'd say it's time for an update to that history.


All times are GMT -5. The time now is 11:26 AM.

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.